Disclaimer

Disclaimer

Medische disclaimer

De consulten en/of andere activiteiten aangeboden door Jatigo kunnen in geen enkel geval beschouwd worden als (vervanging van) medische, psychologische en/of psychiatrische behandelingen noch medicaties. Jatigo kan geen verantwoordelijkheid nemen rond het achterhouden van informatie rond deze materie. De aangeboden begeleiding door Jatigo is aanvullend en uitsluitend een mogelijke ondersteuning.

Ethische code en beroepsvereniging

Jatigo (Joachim Van Haver) is aangesloten bij Naturo/Naturopathica (erkende beroepsvereniging), en onderschrijft de ethische code.

 


Website en e-mail

A. Website

Alle teksten op deze website zijn eigendom van Jatigo (tenzij anders vermeld).

Mits het voldoen aan volgende voorwaarden kunnen (één van) de teksten van deze website door derden worden gebruikt (tenzij een andere auteur wordt vermeld):

        of       

 

 • Naamsvermelding: er dient bij de tekst uitdrukkelijk vermeld te worden dat de auteur ‘Joachim Van Haver’ is, alsook dat deze werd gekopieerd van de webiste www.jatigo.be (aanklikbaar te maken bij een elektronische versie)
 • Niet-commercieel: de gebruiker mag de tekst niet voor commerciële doeleinden gebruiken
 • Geen afgeleide werken: de gebruiker mag de tekst niet bewerken
 • Deze afbeelding (hierboven) onderaan de tekst toevoegen, en link plaatsen naar http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/nl (een afzonderlijke link en/of de figuur aanklikbaar maken)

 

De lay-out en opbouw van de website Jatigo zijn eigendom van Jatigo, en mogen op geen enkele wijze gebruikt worden voor en door andere websites, publicaties of wat dan ook.

De meeste foto’s op deze site werden gedownload van www.freeimages.com, waarbij erop gelet werd dat de foto onder de Conten License Agreement valt. De foto’s op de pagina wie is Joachim zijn eigendom van Jatigo en staan op geen enkele wijze ter beschikking van derden.

 

B. E-mail en linken

Jatigo doet al het mogelijke om spam te vermijden, in functie van een duidelijke en correcte e-mail-correspondentie met klanten en andere contacten.

 • Er mag steeds naar de website van Jatigo verwezen worden. Jatigo is enkel verantwoordelijk voor (de inhoud van) haar eigen website
 • Er mag geen link geplaatst worden naar een e-mailadres van Jatigo. Dit kan eventueel wel onder een andere niet-aanklikbare vorm (bv praktijk {at} jatigo.be).
  Eventueel kan het wel door het e-mailadres te vermelden a.d.h.v. een ASCII-code, gelieve dan even met mij contact op te nemen om het nodige te bespreken.
 • Indien u ongevraagde reclamemail zendt, schrijf ik onmiddellijk uit indien mogelijk of krijgt u een eerste verwittiging per kerende e-mail. Indien u deze mails blijft zenden, dien ik onverbiddelijk een klacht in bij de FOD economie.
  Dat uw activiteiten mogelijks een link hebben met deze van Jatigo brengt hier op geen enkele wijze verandering in
 • Oplichtersspam (zoals phishing) worden duidelijk herkend en onmiddellijk vernietigd.

Jatigo hanteert de opt-in regelgeving bij het verzenden van eigen nieuwsbrieven (info)

Reacties zijn gesloten.