Reiki is niet

Wat mag je wel en niet verwachten van een Reiki sessie

Een brugAl bezorgt een Reiki-behandeling wel eens een stevige ondersteunig voor het zelf-genezend vermogen van het lichaam, een Reiki-behandeling is noch wellness noch genezing / gezondheidszorg. Een Reiki-behandeling blijft een ‘ondersteuning’, ondanks de vele lijstjes die opsommen waarvoor Reiki allemaal kan helpen. Bij een Reiki-behandeling is er iemand aanwezig alleen voor jou, iemand die jou benadert vanuit een stilte, vanuit een rust en sereniteit waarbij deze jou biedt wat hij jou op dat ogenblik bieden kan.

Ik beveel warm aan om waar nodig (in het kader van jouw persoonlijke en dagelijkse gezondheid), gebruik te maken van het aanbod van een Osteopaat, Chiropractor, Accupunctuur, Ayurveda-consult of andere integrale en natuurlijke gezondheidsbenadering (en waar nodig een traditioneel arts).
Ook het (voor een periode) beoefenen van Tai-Chi of Yoga kan jou iets waardevols bieden. Twijfel er niet aan even te ontspannen dankzij een sauna of een massage (onstspannings- energetische, holistische, … massage).

Het zijn allemaal aspecten die van belang kunnen zijn maar wel volledig buiten een Reiki-behandeling en buiten het aanbod van Jatigo vallen.

Vervolg

Reacties zijn gesloten.